top of page

Нашата мисия

ДА УДЪЛЖИМ КРАСОТАТА И ЗДРАВОСЛОВИЯ ЖИВОТ

Ние сме тук, за да направим всеки момент ценен, като ви помагаме да се чувствате, изглеждате и да давате най-доброто от себе си отвътре. Уелнесът е пътуване и ние сме с вас на всяка стъпка.

Ангажираме се да предоставяме колагенови продукти/анти-ейдж продукти с най-високо качество, устойчиви източници, които са едновременно вкусни и ефективни. Независимо дали търсите красота, да укрепите косата и ноктите си или да поддържате цялостното си благосъстояние. Присъединете се към нас на едно пътуване, за да отключите пълния си потенциал.

 

За скептици,

от скептици.

gradient-bg.jpg

Проследимост

Ние публично споделяме източниците, доставчиците и крайното място на производство на съставките за нашите активни и други съставки с вас и нашите конкуренти.

Ние внимателно проверяваме всички съставки, които се считат за високорискови за правата на човека и проблемите на околната среда,информирани от най-добрите международни практики и стандарти на Европейския Съюз. Ние държим всички наши партньори във веригата за доставки отговорни за здравето и благосъстоянието на веригата за доставки.

.

Peptan ®
Glycine
Dermial ®
Ceramosides ®
Vitamin C

Насочено към резултати, вкусно и научно доказано

Нашите продукти осигуряват реални резултати с вкус, който ще харесате, всички подкрепени от научни изследвания.

No B.S.

Ние не говорим за псевдонаука и полуистини. Така че, когато се заехме да разработим COLLAGEN MAX PRO, искахме нещо истинско, чисто и подкрепено от науката.

Нашите технолози претърсват света за първокласни съставки и се гмуркат дълбоко за иновативни формули със строги тестове. Traceable® е покана да видите сами изследванията и резултатите за това, което приемате в тялото си.

Когато става въпрос за добавки, не може да разчитаме на сляпа вяра! Твърде често компаниите правят своите процеси и формулировки умишлено объркващи, за да попречат на клиентите си да разберат какво наистина е в тях. Гордеем се с продукта, който създадохме без ненужни съставки и с хранителни вещества в най-добрата им форма.

bottom of page